Mijn

Referenties

Lees hier wat mijn bruidsparen zeggen

Lieve Annie…ooo wat was mijn Bruiloft ongelooflijk geslaagd…mede dankzij jou die er ieder Moment voor me was…en voor al je hulp en extra’s die we van je gekregen hebben.

De dag was nog Duizenden maal beter dan ik had gedroomd…En de mooie fantastische “happy tears”Zakdoekjes zijn dan zekers bij iedereen goed van pas gekomen….Het was een dag met een lach en een traan…echt fantastisch…

muchas gracias guapa!! Je bent een topper!!
Hou van jou
Knuffels van de bruid

Sannie & Jose Garcia

getrouwd in 2018

Onze bruiloft is alweer wat jaren terug maar hebben recent vernomen dat Annie Hubacher De Geluksdag heeft opgezet en wij kunnen enkel zeggen: Heel veel succes!

Lieve groeten van

Aad en Willemijn van Putten

getrouwd in 2006

Lieve An, Te leuk om weer eens wat van je te horen en is onze bruiloft alweer even terug. De foto’s zijn prachtig geworden en de gehele dag is dankzij jou op alle fronten onvergetelijk geweest. Zoals wij Annie kennen gaat alles met een lach en een dolletje. Dit is erg prettig daar je als Bruidspaar al gespannen genoeg bent. Zij betrok onze jongste zoon er ook veel bij en liet hem overal zijn gang gaan waardoor wij ook ontspannen waren. Annie stelde ons de gehele dag door op ons gemak en het resultaat mag er dan ook zijn. Voor iedere volgend bruidspaar: zijn jullie opzoek naar een weddingplanner? Bij De Geluksdag ben je aan het juiste adres! Lieve Groetjes

Tamara en Ronald

getrouwd in 2008

Op onze bruiloft heeft Annie Hubacher de gehele fotografie voor haar rekening genomen. Een top fotografe en veel gelachen. Snelle levering en goede prijs. Zelf het boek laten maken en zijn er superblij mee, het zijn ook echt fantastische mooie foto s geworden met een bijzondere touch! Blij dat wij Annie mochten hebben deze dag!!!! Wij zijn ook blij en verrast dat ze De Geluksdag heeft opgezet en wensen haar heel veel succes.

Anouska en Bart

getrouwd in 2008

Met warm hart naar Annie Hubacher een referentie af. In een woord formidabel.

Niets was te veel en zelfs aan de kleinste details werd gedacht. Ga zo door en wij wensen jou en je team nog meer van dit soort prachtige dagen. Maak er wat van zoals alleen jij dat kan!

Gegroet met een grote glimlach,

Sandra en Kari Martin

getrouwd in 2016

Wij zijn zaterdag 11 Augustus 2018 getrouwd en wij hadden als eerst gekozen voor het pakket Hartenjacht daar we de gedachten gang hadden zelf ook het een en ander te organiseren.
Enkel in de praktijk bleek dit veel meer dan gedacht en hebben wij tussentijds in overleg met Annie voor het pakket Alles is liefde gekozen. Ze heeft werkelijk waar alles van ons overgenomen en  bracht ons wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Achteraf zijn we ontzettend blij daar we zelf op het moment veel te doen hadden met onze verhuizing en het starten van een nieuw baan.
Op de dag zelf hebben wij echt kunnen genieten van het mooie weer, het lekkere eten, goeie muziek en kwamen onze gasten niets te kort.
Na ons huwelijks feest stond de taxi klaar om ons naar het vliegveld te brengen zodat wij heerlijk van onze wittebrood weken konden genieten.
Zelfs in de taxi lag een mooie fles Champage bereid. Annie heeft werkelijk aan ieder detail gedacht.
Ook heeft Annie zorg gedragen wat betreft de bedankkaarten en het was heel leuk om op ons vakantie adres alle reacties van onze familie en vrienden te ontvangen.
Lieve Annie, namens deze weg willen wij jou nogmaals hartelijk danken voor deze fantastische dag en wensen jou heel veel succes met De Geluksdag.
Ga zo door
Lieve groeten vanaf de Malediven
Corinne & Ralf

Getrouwd in 2018