Over

De Geluksdag
De Geluksdag biedt een totaalconcept in het organiseren van feesten en partijen en heeft zich sinds kort gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften.

Betrouwbaar

De Geluksdag heeft bewezen betrouwbaar te zijn in het afleveren van een stabiele planning, Deze mensen hebben in een persoonlijk stuk beschreven hoe het is om met Annie te werken.

Professioneel

Er is tijdens zo een bijzondere dag als jullie bruiloft naast een strakke planning ruimte voor flink wat momenten van ontspanning. Het is belangrijk een balans te hebben in alle emoties die jullie ervaren tijdens jullie dag. Annie is de professional die jullie hierin begeleidt en toont zich hiermee de professional die jullie nodig hebben!.

Opties

Kies één van de standaard pakketten die de De Geluksdag jullie kan bieden of maak met mij samen een eigen plan welke aansluit op jullie specifieke wensen. Niets is te gek!
~ Knop binnenkort beschikbaar ~
Er komt een moment in je leven dat je beseft welke dagelijkse bezigheden je gelukkig maakt. Ook ik heb dit moment beleefd wat ik zelf als een geluksmoment heb ervaren en sinds enige tijd heb ik dan ook daadwerkelijk de mogelijkheid om in de praktijk te doen wat ik het liefste doe: het omgaan met mensen, stilstaan bij de kleine details, mensen verrassen, en van iedere moment het onvergetelijke te maken. Onvergetelijke momenten zijn er eigenlijk iedere dag wel enkel staan we er te weinig bij stil. Als weddingplanner komt er natuurlijk meer bij kijken en je bent een ware octopus die alles in goeie banen lijdt. Inmiddels bezit ik over een dosis praktijkervaring, daadkracht en organisatietalent en schiet weinig tot niet in de stress. Ik zeg maar zo er is altijd een plan B. Laat je verrassen door de positieve draai die ik jullie als mensen en als aanstaand bruidspaar mee kan geven en samen voor jullie een onvergetelijke dag organiseer waar ik graag de puntjes op de i voor jullie zet. Annie Hubacher

Gediplomeerd Weddingplanner de Geluksdag

Wie is

Annie Hubacher

Annie Hubacher

Weddingplanner

Ik ben een planner van nature, een octopus die kan multi-tasken en nog belangrijker; ik heb de ervaring!
  • Ervaring 100% 100%
  • Energie 100% 100%
  • Toegewijd 100% 100%
  • Stressbestendig 100% 100%

Uitgelicht

Wat definieert mijn kracht?

Snel kunnen schakelen

Op álle momenten kan ik snel schakelen. Geen problemen, maar uitdagingen!

Gefocussed zijn

Voor jullie bijzondere dag is aandacht belangrijk. Mijn scherpe focus verhoogd de kans van slagen.

ervaring

Zelf trouwen en zelf organiseren leer je van. Bovendien heb ik actief meegewerkt aan bruiloften van vrienden & vriendinnen.

Tijdsbewaking

Tijdens jullie bijzondere dag is het belangrijk de grote lijnen te weten en oog te hebben voor de details. Gelukkig kan ik jullie beide bieden!

Radertje

Soms wil je dat ene moment écht samen beleven. Dan heb ik aan een blik genoeg en ga ik op in de omgeving! Een radertje in de geoliede machine van jullie dag!

puzzelend vermogen

Wijzigt de planning spontaan om welke reden dan ook? Ik puzzel ter plekke een nieuw beste scenario in elkaar voor jullie!