Prijzen

Onze pakketten
De Geluksdag weet als geen ander dat het financiele plaatje moet kloppen en heeft betaalbare pakketten samengesteld.

Deze pakketten zijn enkel om jullie een idee te geven welke mogelijkheden er zijn, inclusief bijbehorende kosten.

Er is geen bruiloft hetzelfde en mochten jullie andere wensen hebben, dan maakt De Geluksdag een offerte op maat welke aansluit op jullie wensen en gedachten.

FAQ

Veelgestelde vragen

Waarom een Weddingplanner?

Het aanzoek heeft plaats gevonden en jullie zijn helemaal in in de wolken met jullie voorgenomen huwelijk. Door dit geluk draaien jullie gedachten overuren en al snel hebben we het over: waar, wanneer, hoeveel gasten, wie zijn onze getuigen, welk thema volgen we, pakken we het groot of klein aan.

Niet geheel onbelangrijk wat is ons budget. Bijzonder veel gedachten en naderhand besef je eigenlijk hoeveel tijd en energie er in gaat zitten. Dit kan best lastig zijn daar je een veeleisende baan hebt of het gezinsleven eist jullie helemaal op.

En zo zijn er nog talloze redenen te bedenken. Het gehele proces zit volledig in jullie hoofd maar vinden het lastig om dit op papier te zetten en in de praktijk uit te werken.

De Geluksdag kan jullie een hoop organisatie uit handen nemen zodat jullie het gehele proces op de bekende roze wolk kunnen blijven zitten

Weddingplanner... wat is dat nou eigenlijk?

Een weddingplanner geeft adviezen over alles wat met jullie trouwdag te maken heeft: vanaf het prikken van de datum tot en met de bedankjes.
Een weddingplanner luistert goed naar jullie eigen ideeën en kijkt samen met jullie hoe die te realiseren zijn. De Geluksdag begeleid jullie bij de voorbereiding en fungeert op de trouwdag als aanspreekpunt voor de gasten en de leveranciers. Haar kennis en ervaring, uitgebreide netwerk, creativiteit en vooral passie voor het vak zorgen dat jullie trouwdag net even anders dan anders wordt

Geen ceremoniemeester

De rol van een Ceremoniemeester is een belangrijke functie op de dag zelf en wellicht wil je je beste vriend of vriendin hier wel voor vragen maar je hebt liever dat ook deze mensen de gehele dag met jou en je partner mee kunnen genieten.

Ook dan is een Weddinplanner een uitkomst!

Budget beheer

Het budget is een van de belangrijkste themas.
Door de ervaring en het netwerk wat een Weddingplanner heeft zijn er verschillende mogelijkheden om korting te krijgen.
Het onderhandelen van de offertes is voor een Weddingplanner gesneden koek en op de totale afrekening kan dit enorm schelen.

Op het moment dat een Weddingplanner jullie budget beheert ben je er zeker van dat er na jullie grote dag geen extra onverwachte rekeningen op de deurmat liggen.

Advies van de nieuwste trends

Je hebt zelf al jaren een beeld in je hoofd hoe jouw droombruiloft eruit komt te zien maar op het moment dat je internet bekijkt zie je weer nieuwe ideeën en verlies je door het zien van te veel informatie eigenlijk je beeld wat je jarenlang voor je zag.

Een Weddingplanner is up to date wat betreft de laatste trends en doormiddel van een Moodboard kan ze dit compact aan jullie presenteren.

Neutraal en objectief

Zodra het aanzoek plaats heeft gevonden en jullie familie en vrienden zijn op de hoogte van jullie verloving kan het soms heel snel gaan.
Iedereen heeft ideeen en meningen. Het kan gebeuren dat jullies als aanstaand bruidspaar heen en weer geslingerd worden wat nu te doen.

Een Weddingplanner is een neutrale partij en ook objectief . Daardoor zijn jullie verzekerd dat jullie bruiloft wordt zo als jullie het willen
en voor je zien.